Querine Slooter

Fysiotherapeut BSc
Bekkenfysiotherapeut

Expertise

  • Bekkenbodemtherapie
  • Klachten rondom de zwangerschap
  • Pre- en postnatale personal & groepstraining
  • Nek- en hoofdpijnklachten (Mulligan Therapy)

Over

Querine

Querine is een gepassioneerd fysiotherapeut met een bijzondere focus op bekkenfysiotherapie. In 2019 rondde zij de opleiding fysiotherapie succesvol af. Door haar wens naar verdieping en verdere specialisatie startte zij in 2021 de masteropleiding Bekkenfysiotherapie aan de SOMT Universiteit te volgen.

Bekken(bodem)klachten komen veel voor, maar er is een zeer groot tekort aan gespecialiseerde therapeuten.

Bovendien rust er op dit soort klachten helaas nog steeds een taboe. Querine maakt zich er hard voor het uit deze taboesfeer te trekken.

Querine gelooft in het stimuleren van zelfmanagement bij haar cliënten door een luisterend oor en het aanreiken van realistische tips en training.

Kampt u met klachten in en rondom het bekkengebied of streeft u simpelweg naar een optimalisatie van uw fysieke fitheid, haar doel is om dit samen met u aan te pakken.

Onze Visie

ebp studio halters

Evidence

Geen zes weekse transformaties of quick fixes, maar training en therapie voor gezondheid op de lange termijn, gebruik makend van de best beschikbare evidentie in de wetenschap.

Based

Onze aanpak is gebaseerd op u, onze cliënt. Symptomen als pijn zijn vaak de reden voor een afspraak. Wat is echter het eigenlijke probleem en wat wilt u weer kunnen? Het antwoord op die vragen is meestal breder dan de fysieke benadering van een conventionele fysiotherapeut en/of trainer. Soms bestaat er geen quick fix en is de oplossing niet sexy. Zie het als een verandering in gedrag.

Practice

Vanuit onze expertise proberen we samen tot de kern van uw klacht(en) en de best passende oplossing te komen.

Wij kunnen helaas geen garanties bieden. Ieder die anders beweert, behaalt vaak slechts korte termijn resultaten en mist een stuk transparantie. Wij helpen u controle te krijgen over uw situatie. Daarvoor hebben wij u nodig.