Olivier Nijman

Personal trainer

Over

Olivier

Naast zijn studie fysiotherapie houdt Olivier zich veelal bezig met ‘longevity’ en de wetenschap daarachter. Longevity omvat levensduur en kwaliteit van leven: zo gezond mogelijk, zo oud mogelijk worden. Hij kijkt graag naar het grote plaatje. Daarbij vindt hij een wetenschappelijke benadering zeer belangrijk.

Olivier is sinds zijn 14e al in de sportschool te vinden. Daar is het zaadje geplant voor zijn interesse in het menselijk lichaam en het bewegend functioneren. De complexiteit van het lichaam fascineert hem mateloos. Zijn enthousiasme groeide door het resultaat en de voldoening die hij zelf uit sport en beweging haalt.

Onze Visie

ebp studio halters

Evidence

Geen zes weekse transformaties of quick fixes, maar training en therapie voor gezondheid op de lange termijn, gebruik makend van de best beschikbare evidentie in de wetenschap.

Based

Onze aanpak is gebaseerd op u, onze cliënt. Symptomen als pijn zijn vaak de reden voor een afspraak. Wat is echter het eigenlijke probleem en wat wilt u weer kunnen? Het antwoord op die vragen is meestal breder dan de fysieke benadering van een conventionele fysiotherapeut en/of trainer. Soms bestaat er geen quick fix en is de oplossing niet sexy. Zie het als een verandering in gedrag.

Practice

Vanuit onze expertise proberen we samen tot de kern van uw klacht(en) en de best passende oplossing te komen.

Wij kunnen helaas geen garanties bieden. Ieder die anders beweert, behaalt vaak slechts korte termijn resultaten en mist een stuk transparantie. Wij helpen u controle te krijgen over uw situatie. Daarvoor hebben wij u nodig.