Personal Training

Wij bewegen mensen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Dit kunt u opvatten in de breedste zin van het woord bewegen. De een heeft wat meer coaching en motivatie nodig waar de ander meer wil leren over het bewegen van het lichaam zelf. In de personal training gaan wij uit van de vier hoofdbewegingen: duwen en trekken voor het bovenlichaam en squatten en ‘hingen’ (scharnieren) voor het onderlichaam. Natuurlijk komen er veel meer bewegingen kijken bij een training, maar in de basis komt het neer op deze vier.

Waar bestaat mijn eerste afspraak personal training uit?

Allereerst nodigen wij u graag uit voor een kennismaking. Hier heeft u nog geen sportkleding bij nodig. We laten u dan graag onze studio zien en samen kijken op welke manier wij u het beste kunnen helpen om uw doelen te bereiken. Als dit duidelijk is maken we een intake-afspraak waarbij we samen verschillende testen en metingen uitvoeren die op uw doelstelling(en) en training van toepassing zijn.

Aangezien wij een studio zijn voor zowel manueel therapie, fysiotherapie als personal training kunnen wij u ook heel goed begeleiden bij klachten. Het is zelfs sterk aan te raden om bij klachten actief te blijven. Enkele van onze personal trainers zijn ook fysiotherapeut, dus die kunnen je op een veilige manier door laten trainen bij klachten. Sterker nog, in overleg met uw behandelend therapeut kan de personal training ook nog bijdragen aan uw herstel!