Veelgestelde Vragen

Kan ik mijn afspraak wijzigen?

U kunt een afspraak verzetten of annuleren door uiterlijk 24 uur van tevoren contact op te nemen. Annuleert of verzet u uw afspraak binnen 24 uur, dan zullen wij het volledige bedrag voor uw afspraak factureren.

Wat neem ik mee naar mijn eerste afspraak?

Een geldig legitimatiebewijs
Binnen(sport)schoenen
Documenten van uw verwijzer, indien van toepassing

Waar bestaat mijn eerste afspraak fysiotherapie uit?

De eerste afspraak duurt 60 minuten. We starten de afspraak met een grondig intakegesprek om uw klacht(en) en behoefte(n) in kaart te brengen. Nadien volgt er, indien aangewezen, een lichamelijk onderzoek. We nemen de tijd die nodig is.

ls bovenstaande grondig in kaart is gebracht starten we diezelfde of de volgende afspraak de behandeling.

Waar bestaat mijn eerste afspraak personal training uit?

Allereerst nodigen wij u graag uit voor een kennismaking. Hier heeft u nog geen sportkleding bij nodig. We laten u dan graag onze studio zien en samen kijken op welke manier wij u het beste kunnen helpen om uw doelen te bereiken. Als dit duidelijk is maken we een intake-afspraak waarbij we samen verschillende testen en metingen uitvoeren die op uw doelstelling(en) en training van toepassing zijn.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Bereikbaarheid met de auto
Heb ik een verwijzing nodig van mijn (huis)arts?

U heeft geen verwijzing nodig voor personal training, fysiotherapie en manueel therapie. Om een ‘chronische indicatie’ vergoed te krijgen bij uw verzekeraar, bijvoorbeeld een revalidatie na operatie, is een verwijzing wel nodig.

Onze therapeuten zijn bij uitstek gekwalificeerd om een adequate diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u door naar uw (huis)arts of een specialist uit ons netwerk.

Wij raden u aan uw (huis)arts op de hoogte te brengen dat u onder behandeling bent bij een van onze therapeuten

Wordt fysiotherapie en/of manueel therapie vergoed door mijn verzekering?

U ontvangt van ons een nota die u na betaling kunt indienen bij de verzekeraar. Afhankelijk van uw aanvullende polis krijgt u in de meeste gevallen een volledige of gedeeltelijke vergoeding. Meer info en het exacte bedrag kunt u opvragen bij uw verzekeraar.

ebp studio douchekamer

Onze Visie

ebp studio halters

Evidence

Geen zes weekse transformaties of quick fixes, maar training en therapie voor gezondheid op de lange termijn, gebruik makend van de best beschikbare evidentie in de wetenschap.

Based

Onze aanpak is gebaseerd op u, onze cliënt. Symptomen als pijn zijn vaak de reden voor een afspraak. Wat is echter het eigenlijke probleem en wat wilt u weer kunnen? Het antwoord op die vragen is meestal breder dan de fysieke benadering van een conventionele fysiotherapeut en/of trainer. Soms bestaat er geen quick fix en is de oplossing niet sexy. Zie het als een verandering in gedrag.

Practice

Vanuit onze expertise proberen we samen tot de kern van uw klacht(en) en de best passende oplossing te komen.

Wij kunnen helaas geen garanties bieden. Ieder die anders beweert, behaalt vaak slechts korte termijn resultaten en mist een stuk transparantie. Wij helpen u controle te krijgen over uw situatie. Daarvoor hebben wij u nodig.