Zoë Nikles

Fysiotherapeut BSc
Personal trainer

Over

Zoë

Zoë, oorspronkelijk afkomstig uit Australië, verhuisde naar Amsterdam voor haar studie fysiotherapie aan de European School of Physiotherapy binnen de HvA.

Gedreven door haar persoonlijke toewijding aan beweging en een actieve levensstijl, streeft Zoë ernaar haar expertise als fysiotherapeut te gebruiken om mensen te helpen een gezonder leven te leiden. Of het nu gaat om het optimaliseren van prestaties in uw sport of het verbeteren van dagelijkse activiteiten, Zoë wil bijdragen aan het algehele welzijn van haar cliënten.

Onze Visie

ebp studio halters

Evidence

Geen zes weekse transformaties of quick fixes, maar training en therapie voor gezondheid op de lange termijn, gebruik makend van de best beschikbare evidentie in de wetenschap.

Based

Onze aanpak is gebaseerd op u, onze cliënt. Symptomen als pijn zijn vaak de reden voor een afspraak. Wat is echter het eigenlijke probleem en wat wilt u weer kunnen? Het antwoord op die vragen is meestal breder dan de fysieke benadering van een conventionele fysiotherapeut en/of trainer. Soms bestaat er geen quick fix en is de oplossing niet sexy. Zie het als een verandering in gedrag.

Practice

Vanuit onze expertise proberen we samen tot de kern van uw klacht(en) en de best passende oplossing te komen.

Wij kunnen helaas geen garanties bieden. Ieder die anders beweert, behaalt vaak slechts korte termijn resultaten en mist een stuk transparantie. Wij helpen u controle te krijgen over uw situatie. Daarvoor hebben wij u nodig.