Imara Boeije

Bewegingswetenschapper
Fysiotherapeut BSc
Personal trainer

Over

Imara

Imara is in 2020 afgestudeerd als bewegingswetenschapper aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na een leerzame stage bij de inspanningsfysioloog en fysiotherapeut van de Nederlandse hockeyteams van de KNHB besloot ze er nog een studie fysiotherapie aan vast te plakken. Inmiddels heeft ze o.a. ervaring opgedaan als teamfysio bij de jeugd van AFC Ajax.

Ook als bewegingswetenschapper heeft ze veel gewerkt met sporters, waarbij de nadruk lag op inspanningsfysiologie, testen, conditietraining en algehele prestatieverbetering. Door de combinatie van bewegingswetenschappen en fysiotherapie past ze extra wetenschappelijke kennis toe en geeft diepgang aan haar werk. Het is haar doel om mensen met klachten aan het bewegingsapparaat weer pijnvrij en met plezier te laten bewegen.

Onze Visie

ebp studio halters

Evidence

Geen zes weekse transformaties of quick fixes, maar training en therapie voor gezondheid op de lange termijn, gebruik makend van de best beschikbare evidentie in de wetenschap.

Based

Onze aanpak is gebaseerd op u, onze cliënt. Symptomen als pijn zijn vaak de reden voor een afspraak. Wat is echter het eigenlijke probleem en wat wilt u weer kunnen? Het antwoord op die vragen is meestal breder dan de fysieke benadering van een conventionele fysiotherapeut en/of trainer. Soms bestaat er geen quick fix en is de oplossing niet sexy. Zie het als een verandering in gedrag.

Practice

Vanuit onze expertise proberen we samen tot de kern van uw klacht(en) en de best passende oplossing te komen.

Wij kunnen helaas geen garanties bieden. Ieder die anders beweert, behaalt vaak slechts korte termijn resultaten en mist een stuk transparantie. Wij helpen u controle te krijgen over uw situatie. Daarvoor hebben wij u nodig.